2024-03-15

Борди для привітання

Як можна оригінально та яскраво привітати близьку людину зі святом, зізнатися в коханні, навіть попросити вибачення!

Все це ми на протязі багатьох років розміщували на бордах по всій Україні. Саме цей спосіб може допомогти вирішити проблему подарунку на юбілей, привітання керівника і інших пам’ятних дат.

Ми рекомендуємо та підбираємо місця для бордів або сітілайтів, які людина проїжджає на шляху на роботу, або відвідує щодня, як наприклад супермаркети, фітнес центри і т.д.

Створюємо дизайн привітання, який точно буде відповідати побажанням та вдовольнить клієнта.

Варто розуміти, що використання фото людини, яку ви збираєтеся привітати або відзначити, має бути офіціально погоджено! письмовим документом.

Як замовити борд для привітання:

-          Надіслати нам запит електронною поштою або в месенджер;

-          При чіткому розумінні локації можливо самостійно обрати щити в нашому онлайн каталозі на сайті;

-          Надати матеріали для підготовки дизайн макету або самостійно виконати цю роботу, згідно поставлених вимог до друку;

В результаті ви отримаєте фото звіт розміщення вашого замовлення та задоволену рідну людину або колегу, який отримає такий подарунок.

Варто зауважити, що мінімальним терміном розміщення зовнішньої реклами є один календарний місяць. І часто виника питання замовників щодо розміщення на декілька днів. На жаль, це неможливо, адже розміщення, поклейка постера на щиті це логістичні витрати, яких не можна уникнути. Ми обов’язково надамо знижку на замовлення, погодимо вартість, яка буде задовільною для даного виду послуг.



Оценка : 0 из 5 ( 0 голосов)
менеджер направления

(099) 224-25-89

 (063) 842-49-08

 [email protected]